Deelname Lauwersland Kunst aan Huis 2016

Deelname Lauwersland Kunst aan Huis 2016
Inmiddels heeft de loterij plaatsgevonden en jammer genoeg is er geen lot getrokken met mijn naam erop. Voor de winnaars kunt u kijken op de website van Kunst aan Huis Lauwersland. De winnaars staan daar vermeld. Van harte gefeliciteerd!

De afgelopen twee weekenden hebben zo'n 325 mensen mijn atelier bezocht. Ik heb genoten van alle ontmoetingen en van de gesprekken met iedereen. Mijn atelier is hiermee helemaal ingewijd, een betere, leukere start kon ik me niet wensen.
Nu ga ik hard aan het werk voor mijn volgende opdracht: de expositie Natuurlijk Klei' in Emmen.

Afgelopen weekend bezochten zo'n 150 gasten mijn atelier in de Nauwstraat in Dokkum. Veel gesprekken gevoerd en het ging allemaal over keramiek! Het was fijn om te horen dat mijn werk mooi werd gevonden. Omdat het thema Zinnestrelend is dit jaar, had ik een voelhoek ingericht waar iedereen mijn gedicht over porselein niet alleen nog eens kon lezen, maar ook kon ervaren. Het leverde meditatieve, maar ook hilarische momenten op. Komend weekend is  er nog een mogelijkheid om mijn werk in de Kunst aan Huis route te komen bekijken. Ik heb er zin in, iedereen is van harte welkom!

Op 12 & 13 maart en 19 & 20 maart doe ik mee aan de Lauwersland Kunst aan Huis route. Mijn werk is gedurende deze weekenden te bezichtigen van 11.00 uur tot 17.00 uur in de nauwstraat 17 Dokkum. Voor de Kans op Kunst loterij heb ik drie prachtige schelpvazen geselecteerd met een totale waarde van € 1000,-
Een lot kost slechts €5,--  Meer informatie kunt u vinden op de site www.kunstaanhuis.nl

12 maart 2016