bijzondere verhalen

bijzondere verhalen
Een klant vroeg mij of ik een leuk cadeau wist voor haar vriendin en man, die een jubileum vieren. Samen hebben we een handgemaakte theepot met bijpassende koppen uitgezocht. Er werd nog een dienblad bijgekocht, losse thee en een thee-ei. Het werd een erg leuk en uniek cadeau!

Mijn Getijdenschaal is aangekocht door de Protestantse gemeente Metslawier/Niawier. De kerk is in de voorgaande maanden intensief verbouwd, er kwam een geheel nieuwe inrichting, waaronder een liturgietafel met daarop de Getijdenschaal. Op 6 december 2015 werd de vernieuwde kerk in gebruik genomen. Tijdens de eerste dienst kwam ook de speciale betekenis van de schaal aan de orde. Hij vertegenwoordigd de getijden van het leven, schurend zand, eb en vloed die hun sporen achterlaten, schoonheid door imperfectie. De schaal is bedoeld voor de steentjes met daarop de data van de overledenen in de kerkgemeente. Een bijzondere schaal.
In maart 2017 heeft de Protestantse Gemeente Metslawier/Niawier opnieuw een schaal gekocht. Ditmaal bedoeld voor de handjes van de nieuwgeborenen in de gemeente. Het is een witte schaal, in hetzelfde thema als de getijdenschaal. Nu echter met de focus op de zuiverheid en puurheid van het nieuwe leven.

16 april 2017