Levensobjecten 2019 -

Al het werk wat ik maak is éénmalig, het zijn unica. Ik werk wel in serie, maar ook dan is elk item uniek. Zo nu en dan krijg ik de vraag of ik een object wil maken wat een vertolking is van iemands leven. 
Om iets te kunnen maken waar de opdrachtgever zich in herkent ga ik eerst diepgaand in gesprek met diegene. Waar moet het werk voor staan, wat moet er zeker in terugkomen. Wat voor gevoel moet het werk uitstralen.
Vervolgens ga ik daarmee aan de slag, het kan maanden duren voordat ik zelf tevreden ben over het eindresultaat. Voor mij is het belangrijk dat ik zelf tevreden ben over het werk. Ik maak altijd de afspraak dat ik iets maak wat voor mijn gevoel klopt, de opdrachtgever heeft geen koopverplichting.
In mijn atelier heb ik foto's van eerdere Levensobjecten, ze zijn puur als voorbeeld bedoeld, ik maak nooit 2x hetzelfde... dat is ook onmogelijk zoals ik werk.
Wanneer u het werk in de portfolio bekijkt krijgt u een beeld van mijn handschrift; vaak zijn de objecten een versmelting van meerdere thema's. De afbeeldingen die u ziet zijn voorbeelden van diverse thema's.