Keramiek nieuws Wietske Hellinga

Expositie Kunstverein Fulda

Expositie Kunstverein Fulda

18 augustus 2019

Van 7 juli tot en met 18 augustus zijn een aantal objecten uit de serie Levenslijnen te zien in Fulda Duitsland. Samen met nog 9 andere kunstenaars uit Dokkum en omstreken exposeren we hier op initiatief van het vriendschapscomité Dokkum - Fulda.

Artikel in de Klei

Artikel in de Klei

28 juli 2019

Afgelopen voorjaar werd ik gevraagd  mee te doen aan de rubriek 'Van inspiratie tot creatie' in keramisch magazine 'de Klei'. Hier een foto van het artikel en het artikel bijgevoegd.

Geschiedenis- daar heb ik nooit iets aan gevonden- totdat mijn oudste zoon geschiedenis ging studeren en mij vroeg zijn essays te corrigeren. Voordat ik h

Rust

Rust

24 oktober 2018

De komende maanden zal ik nergens exposeren. Ik heb besloten een klein jaar 'expositie' rust te nemen. Dit betekent natuurlijk niet dat ik niets doe; wie weet wat er in mijn werkplaats allemaal geboren gaat worden!
Mijn aanwezigheid in de werkplaats is niet te voorspellen, dus mocht u (vrijblijvend) langs willen komen dan is een e-mail berich

ADAF kunstbeurs

ADAF kunstbeurs

12 oktober 2018

Op 12, 13 en 14 oktober 2018 stond ik met andere leden van het NVK op de kunstbeurs in Amsterdam. Het was een bijzonder weekend, veel mensen die inmiddels werk van mij in huis hebben kwamen langs!  Ook veel complimenten voor mijn stand.

Tsjerkepaad Wetsens

Tsjerkepaad Wetsens

7 juli 2018

Van 7 juli tot en met 7 september zijn de cocons uit de serie Levenslijnen iedere zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur te zien in de St Vitus kerk te Wetsens.
De getoonde coconvormen uit de serie Levenslijnen bieden een geschiedenis, hebben een verhalend vermogen gekregen, tonen gevoel.  De cocon vertelt een verhaal van vroeger maar draagt t

Augustus

Juli

Oktober

Juli

Mei

April

September

Mei

April

Oktober

September

Juli

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December