Keramiek nieuws Wietske Hellinga

Kunst aan Huis Lauwersland

Kunst aan Huis Lauwersland

14 maart 2020

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus gaat de Kunst aan Huis route Lauwersland niet door!
In de weekenden van 14 en 15 maart en 21 en 22 maart 2020 sta ik in de Kunst aan Huis route Lauwersland. Het thema is Verborgen Betekenis.
In 2016 deed ik hier voor de eerste keer aan mee. Destijds met de serie Schelpvazen. Dit keer laat ik

Ode aan de Natuur

Ode aan de Natuur

12 februari 2020

Tot mijn verrassing is mijn werk gekozen tot gezicht van Ode aan de Natuur 2020! Dit houdt in dat de foto van mijn werk op de posters, flyers en catalogus prijkt.
Vanaf 12 april 2020 tot en met 7 juni 2020 is in het Von Grimborn Arboretum de expositie 'Ode aan de Natuur'  te bezichtigen. Ik doe daar aan mee met een groep familiezwammen.

Expositie Kunstverein Fulda

Expositie Kunstverein Fulda

18 augustus 2019

Van 7 juli tot en met 18 augustus zijn een aantal objecten uit de serie Levenslijnen te zien in Fulda Duitsland. Samen met nog 9 andere kunstenaars uit Dokkum en omstreken exposeren we hier op initiatief van het vriendschapscomité Dokkum - Fulda.

Artikel in de Klei

Artikel in de Klei

28 juli 2019

Afgelopen voorjaar werd ik gevraagd  mee te doen aan de rubriek 'Van inspiratie tot creatie' in keramisch magazine 'de Klei'. Hier een foto van het artikel en het artikel bijgevoegd.

Geschiedenis- daar heb ik nooit iets aan gevonden- totdat mijn oudste zoon geschiedenis ging studeren en mij vroeg zijn essays te corrigeren. Voordat ik h

Rust

Rust

24 oktober 2018

De komende maanden zal ik nergens exposeren. Ik heb besloten een klein jaar 'expositie' rust te nemen. Dit betekent natuurlijk niet dat ik niets doe; wie weet wat er in mijn werkplaats allemaal geboren gaat worden!
Mijn aanwezigheid in de werkplaats is niet te voorspellen, dus mocht u (vrijblijvend) langs willen komen dan is een e-mail berich

Maart

Februari

Augustus

Juli

Oktober

Juli

Mei

April

September

Mei

April

Oktober

September

Juli

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

Januari